(0)

Key Account Manager

e-bok


Markedssituationen krÊver, at sÊlgerne er godt forberedte, nÄr de mÞder kunderne. Den Þgede grad af professionalisme gÊlder bÄde ved det fÞrste mÞde med den potentielle kunde, og nÄr det handler om perspektivet og det langsigtede samarbejde.

SÊlgeren vil i bogen blive udfordret og inspireret med en lang rÊkke vÊrktÞjer, anbefalinger og metoder, der vil anspore salget til ny og ekstra kraft. Et af nÞglebudskaberne fra tre af de mest erfarne eksperter i Danmark, nÄr det gÊlder salg, er, at sÊlgerne i stadig stigende grad skal sÊtte fokus pÄ kundens udbytte - gennem en langt dybere forstÄelse af kundens forretningsmÊssige situation. SÄledes opbygges og understÞttes de langvarige relationer, der kan lÞfte en kunde til en key account - en nÞglekunde.

Key Account Manager giver en lang rÊkke redskaber til, hvordan salgsafdelingen, salgsteamet og den enkelte sÊlger bÄde praktisk og mentalt forbereder sit samarbejde med de prioriterede kunder. Bogen giver et godt overblik over de udfordringer fremtidens "tunge sÊlger", key account manageren, stÄr over for, og en rÊkke bud pÄ, hvordan salg og samarbejde kan lÞftes til nye hÞjder!