(0)

Kivikauden sankarit - Mammuttitulva

ljudbok och e-bok


VeikeÀn kivikausisarjan avaus!

Roope Lipastin uusi lastenromaanisarja Kivikauden sankarit lupaa seikkailua ja huumoria kivikaudella. Lasten kokemien tÀpÀrien tilanteiden ja vetÀvien kÀÀnteiden imussa historia tulee elÀvÀksi.

Kivi haluaa mukaan mammutinmetsĂ€stykseen, mutta pÀÀllikkö on toista mieltĂ€. Rohkea Kivi lĂ€htee yksin – ja löytÀÀ itsensĂ€ pian pulasta mammuttilauman keskeltĂ€. Onneksi neuvokas Unaja seuraa aina veljeÀÀn.

Samassa maa jÀrisee ja kylÀn ohi virtaavasta joesta katoaa vesi. PÀÀllikkö syyttÀÀ katastrofista lapsia, jotka hÀiritsivÀt mammutteja. Ilman vettÀ ei voi elÀÀ. Lapset lÀhtevÀt vaaralliselle matkalle etsimÀÀn kylÀlle uutta paikkaa. Ja mitÀ tehdÀ mammutinpoikaselle, joka seuraa heitÀ vÀsymÀttÀ?

Kivikauden sankarit -sarjassa yhdistyvÀt humoristisista LÀtkÀ-Lauri-kirjoista sekÀ historiallisista lastenromaaneista tunnetun Lipastin vahvuusalueet, ja tuloksena on vauhtia kivikaudella!

Roope Lipasti on monipuolinen kirjailija, joka kirjoittaa sekÀ lapsille ettÀ aikuisille. Lipastin aiemmat historialliset lastenromaanisarjat ovat olleet suosittuja ja palkittuja. Viimeisin Palavan kaupungin lapset sai Runeberg Junior -palkinnon vuonna 2023.

VÀinö Heinonen on helsinkilÀinen kuvittaja, joka on tehnyt sarjakuvaa sekÀ lastenkirja- ja oppikirjakuvituksia.