(39)

Klar til kamp

ljudbok och e-bok


I 1933 griber Adolf Hitler magten i Tyskland, hvor han har forfĂžrt befolkningen med gyldne lĂžfter om ro og orden samt en genrejsning af Det Stortyske Rige.

Lige sÄ elegant udnytter han de andre vestmagters angst for konfrontation til uhindret at opruste. FÞr naboerne aner urÄd, rykker tidens mest moderne krigs-maskine over de grÊnser, der blev fastlagt efter 1. verdenskrig.

Og Hitler stĂ„r ikke alene. Han allierer sig med Mussolinis fascistiske Italien, Stalins kommunistiske Sovjetunionen og – pĂ„ den anden side af kloden – militĂŠrdiktaturet i Japan, der har samme storhedsdrĂžmme som Tyskland. FĂžrste bind af EN VERDEN I KRIG fĂžlger den dramatiske optakt til 2. verdenskrig.

Alt om Historie tager dig med pĂ„ en halsbrĂŠkkende rejse til tidligere tider, sĂ„ du kan nyde historiens stĂžrste begivenheder. FĂžlg med tilbage i tiden – tilbage til frontlinjerne af 2. verdenskrig, vikingernes angreb og tilbedelsen af egypterne. Alt om historie er for dem, der vil vide mere om de spĂŠndende, dramatiske begivenheder i fortiden.