(4)

Klimaguiden : Red verden lidt hver dag

ljudbok och e-bok


Nemme og helt konkrete rÄd til, hvordan man som almindelig dansker kan leve mere klimavenligt og yde sit eget bidrag til at redde kloden.

Klimakrisen er pĂ„ alles lĂŠber, og stadig flere danskere vil gerne leve klimavenligt og ĂŠndre rutiner, vaner og forbrug, hvis det kan skabe en bedre fremtid, for vores efterkommere. Men hvordan gĂžr man? Mange oplever stor forvirring omkring, hvad en ’klimavenlig hverdag’ og et ’klimavenligt forbrug’ egentligt er.

Forfatterne er erfarne klimajournalister og har ryddet op i undersÞgelser, klimarÄd, der peger i mange retninger, rapporter og halve og hele sandheder i debatten og har underbygget deres grundige research med de mest prÊcise tal og nyeste data. Klimaguiden er sÄledes en uundvÊrlig guide i forhold til at blive klogere pÄ, hvad vi selv kan gÞre, og hvad der har stÞrst effekt og giver praktiske rÄd til smÄ og lidt stÞrre greb i hverdagen.

Bogen er bygget overskueligt op i kapitler, der hver handler om en vigtig del af vores tilvÊrelse som mad, bolig, transport, penge, rejser og tÞj. Kapitlerne gennemgÄr alt, hvad der er relevant at vide inden for hvert omrÄde og giver konkrete rÄd til, hvordan livet kan indrettes klimavenligt.

Danskerne har verdens syvende stĂžrste CO2-forbrug pr. indbygger, og den enkelte kan gĂžre en forskel i sin hverdag. Klimaguiden viser hvordan.