(195)

Kolde hjerter

ljudbok och e-bok


Dallas Stovall havde ikke forestillet sig, at skÊbnen ville fÞre hende hjem, men da hun pludselig stod tilbage uden en krone pÄ lommen, gravid og med en eksmand i fÊngsel, var der kun et sted at tage hen: Poplar Falls.

Nu, seks Ă„r senere, har Dallas Ă©n vigtig livsmission: at vĂŠre en god mor for sin sĂžn, Beau. Om det sĂ„ er pĂ„ bekostning af hende selv – eller for den sags skyld hendes kĂŠrlighedsliv. Hvad skal man ogsĂ„ bruge mĂŠnd til, nĂ„r man har en kĂŠrlig familie? Og ikke mindst venner som Myer Wilson. Myer, som altid stĂ„r klar med en hjĂŠlpende hĂ„nd, uanset om Beau har slĂŠbt endnu et ”kĂŠledyr” med hjem, eller trucken igen har givet op pĂ„ livet.

Det kan godt ske, at Dallas har lagt mĂŠnd pĂ„ hylden, sĂ„ hun kan vĂŠre der for sin sĂžn – men hvorfor er det sĂ„ svĂŠrt at fĂ„ Myer ud af hovedet? Hvad nu hvis Myer er en ny chance, som kan hjĂŠlpe Dallas med at lade fortid vĂŠre fortid? Hvis ikke den nĂ„r at indhente hende fĂžrst.

Kolde Hjerter er den anden, fritstÄende bog i Poplar Falls-serien om den lille by, hvor hjerter tabes, og fÞlelser blomstrer.