(0)

Kom an, Jeff

e-bok


Jeff er endelig i New York. Sammen med sin sÞster, Jill, og deres far er han nÄet til storbyen, hvorfra turen skal gÄ videre over Atlanten til Danmark. Jeffs far har i Ärevis drÞmt om at vende hjem til Danmark, hvor han kommer fra, og hans to bÞrn er fast besluttet pÄ at opfylde hans drÞm. Imidlertid tÄrner vanskelighederne sig op, og flere gange mÄ familien spÞrge sig selv, om det overhovedet kan lade sig gÞre.

Jeff og hans sĂžster Jill bor i USA, hvor deres dansk-amerikanske far har en benzinstation. Deres far drĂžmmer om at flytte tilbage til Danmark med sin familie, men Jeff og Jill drĂžmmer mest bare om at afslĂžre forbrydelser og rode sig ud i spĂŠndende situationer – dem kommer de til gengĂŠld ogsĂ„ tit ud for!

Carlo Andersen (1904-1970) var en dansk krimiforfatter og udgav i 1940’erne en rékke velfortalte krimier for voksne. I perioden 1942-1964 dannede Carlo Andersen desuden et professionelt parlþb med Knud Meister, og sammen skrev de to forfattere hele 81 bþger i den populére serie om drengen Jan.