(0)

Kom igen til Mandalay

ljudbok och e-bok


Henrik har efterhĂ„nden rundet de tredive og sidder fast i et plĂžre af egne og andres uopfyldte ambitioner om uddannelse, karriere – og ikke mindst parforhold og familie. Bedst som han har affundet sig med, at tilvĂŠrelsen er gĂ„et definitiv i stĂ„, bliver han kĂžrt ned af en cykel og meget mod sin vilje samlet op af sin gymnasietids yndlingsaversion: Den ulideligt selvsmagende Jens, der engang svĂžbte sig i partisanertĂžrklĂŠder og politisk korrekthed, og som nu sidder i saksen i nyetableret bĂžrnefamilieidyl. Og dagen efter hĂŠnger Henrik stadig pĂ„ idioten, som er blevet smidt ud hjemmefra og er ved at drukne i selvmedlidenhed. De har begge kraftige tĂžmmermĂŠnd, og da et brev dumper ind ad brevsprĂŠkken med invitation til en begravelse i Maribo, og den skamskudte familiefar kan skaffe en Toyota Corolla – sĂ„ kan de egentlig lige sĂ„ godt tage af sted.

Det bliver den hovedkulds begyndelse til en sÞgen efter adoptivbarnet Henriks biologiske forÊldre. En uforudsigelig roadnovel, hvor fortiden langsomt dukker op, og intet er som det sÄ ud.

Christian Dalsgaard er fĂždt i 1964 i Århus. Efter han blev fĂŠrdiguddannet pĂ„ lĂŠrerseminariet, flyttede han sammen med sin familie til KĂžbenhavn, hvor han fik arbejde som lĂŠrer. I 2003 debuterede han med romanen Kom igen til Mandalay, som han senere fulgte op med romanerne Leonoravej (2004) og Tolk (2008).

"En bÄde spÊndende og rÞrende roman om frihed, venskab og sÞgen efter identitet."

- Kristeligt dagblad

Karikaturerne er tykt tegnede i Kom igen til Mandalay, men alligevel stĂ„r persongalleriet som en fantastisk tour de force udi Lolland-Falsters sĂŠrprĂŠgede miljþ
 Men i forgrunden stĂ„r altsĂ„ Henriks jagt pĂ„ sin biologiske mor og far. En, der bringer fortiden frem i lyset pĂ„ godt og ondt – og som er ret god lĂŠsning.

- Jydske Vestkysten


UpplÀsare: Niels Vigild
LĂ€ngd: