(0)

Kong Arthur og ridderne af det runde bord

e-bok


SkĂŠbnens har udvalgt Arthur til at blive Englands konge. Sammen med troldmanden Merlin og ridderne af det runde bord tager Arthur kampen op mod fĂŠle kĂŠmper, onde rĂžverriddere og ikke mindst den snedige heks Morgana.

Legenden om Kong Arthur og ridderne af det runde bord er genfortalt for bĂžrn fra 11 Ă„r og opefter. Bogen udkom fĂžrste gang i 2010.

Peter Gotthardt (f. 1946) er en dansk bĂžrnebogsforfatter og oprindeligt uddannet bibliotekar. I 2006 stoppede Gotthardt som bibliotekar pĂ„ et bĂžrnebibliotek for udelukkende at koncentrere sig om sin forfattergerning. En del af arbejdet som bibliotekar bestod i at holde arrangementer for bĂžrn, og her fandt Gotthardt ud af, at den gode historie er noget, som kan fĂ„ bĂžrn til at engagere sig. Inspireret af de historier, han fortalte bĂžrnene, udgav han i 1984 sin litterĂŠre debut i form af et udvalg af eventyr kaldet ”Finn og hans mĂŠnd og den rĂžde heks”. EfterfĂžlgende har Peter Gotthardt udgivet et utal af bĂžrnebĂžger, heriblandt ”Jagten pĂ„ Mesterbogen” (2000) og ”De dĂžde kommer om natten” (2003).