(12)

Kongen af campus

ljudbok och e-bok


PÄ sin fÞrste dag pÄ Clairmont College lÞber Sofia ind i den karismatiske Kingsley Talbot, der er prÊsident for det magtfulde broderskab, Alpha Phi Alpha.

De mþdes igen 
 og igen.

De kan ikke slÄ hinanden ud af hovedet, men Sofia er slet ikke interesseret i magtspillet pÄ campus. Derimod bliver hun, som journalist pÄ universitetsavisen, udvalgt til at afdÊkke de uofficielle optagelsesritualer, der hersker for at komme ind i Clairmonts magtfuldebroder- og sÞsterskaber.

Kingsley har brug for hende til at beholde magten pÄ campus. Hun har brug for ham til sin historie, men hvem udnytter hvem? Og hvor langt vil de gÄ?

L. Sherman (fĂždt 1977) er pseudonym for Ulrika Louisa Bjerregaard. Siden debuten som skĂžnlitterĂŠr forfatter i 2018 har hun skrevet flere populĂŠre bĂžger og bogserier, blandt andet Akut, Fortabt i Aarhus, ForfĂžrt i Aarhus, LĂŠrkeholm, KĂŠrlighed & BĂžlgeskvulp, 9000 Chancer m.fl. Adskillige af hendes bĂžger er solgt til udgivelse i udlandet. L. Sherman har en bachelor i spansk og kandidat i fransk fra Aarhus Universitet. I dag bor hun i Aarhus med sin mand og sine to dĂžtre.