(2)

Kongernes konge

e-bok


Wilbur Smiths to mest magtfulde familier mĂždes igen i denne lĂŠngeventede selvstĂŠndige fortsĂŠttelse til bestselleren Solens sejr.

Penrod Ballantyne og hans forlovede, Amber Benbrook, gÄr gennem Cairos gader i 1888. De er lykkelige og opfyldt af drÞmme om deres fÊlles fremtid, men drÞmmene knuses, da en jaloux ekskÊreste kommer imellem dem.

Amber rejser til Abessinien sammen med sin tvillingesÞster, Saffron, og hendes eventyrlystne mand, Ryder Courtney, pÄ jagt efter lykken. De begiver sig ud pÄ en farefuld fÊrd til Addis Ababa, hvor de bydes velkommen af den magtfulde hersker Menelik II, Kongernes konge. Men Italien har planer for Abessinien, og der florerer rygter om en invasion. Tilbage i Cairo sÞger en knust Penrod trÞst i byens opiumhuler. Han reddes af sin gamle ven, Lorenzo, som nu er i den italienske hÊr, og da Lorenzo tilbyder ham at slutte sig til den militÊre indsats, slÄr Penrod til.

En storm er pÄ vej, og Penrod og Amber befinder sig pÄ hver deres side af invasionen - kan de nogensinde finde deres vej tilbage til hinanden mod alle disse odds?