(1)

Kotikatu - Viimeinen vierailu

ljudbok


Kotikadulla on suurien kysymysten syksy.

LÀmpimÀn kesÀn lopulla MÀkimaiden kotiin ilmestyy odottamatta Eevan Àiti, joka ilmoittaa tulevansa kuolemaan tyttÀrensÀ luokse. Perhe-elÀmÀ ja MÀkimaan perheen arvot kiepahtavat kerralla uuteen jÀrjestykseen. Ennen vanhaan synnyttiin ja kuoltiin kotona, mutta voiko sellaista suunnitella enÀÀ nykyisin?

Luotoloilla Hanneksen ja Karinin suhde on syventynyt lÀmpimÀksi ystÀvyydeksi. PerheessÀ pohditaan, mitÀ tapahtuu, jos isÀ rakastuu Àitiin. Lauran kuvioita sotkee tukholmalainen automekaanikko, ja Timon elÀmÀ mullistuu vielÀkin ihmeellisemmÀllÀ tavalla: hÀnestÀ on tulossa isÀ.

Kotikadulla ollaan siis suurien kysymysten ÀÀrellÀ. Kaiken keskelle ilmaantuu Johanneksen kirkon uusi suntio, joka muuttaa Kotitaloon ja saa asukkaat puhaltamaan yhteen hiileen. LÀmpöÀ syntyy kuitenkin hieman enemmÀn kuin asukkaat olisivat toivoneet...

Rakastettu Kotikatu-sarja on ollut osa suomalaisten yhteistÀ tarinaa jo yli 25 vuotta. Kolmen sukupolven elÀmÀÀ seuraava sarja on todentuntuinen ja lÀmmin kuvaus suomalaisesta kaupunkielÀmÀstÀ. MÀkimaat ja Luotolat ovat meille kuin ystÀviÀ, joiden kohtaloissa olemme elÀneet mukana tÀydellÀ sydÀmellÀ.


UpplÀsare: Hannu Kahakorpi

LĂ€ngd: