(16)

Kragepigen

ljudbok och e-bok


I Stockholm sidder kriminalkommissÊr Jeanette Kihlberg pludselig begravet til op over begge Þrer i en frygtelig sag om forsvundne drenge, hvis lemlÊstede lig dukker op pÄ steder, hvor ingen har set noget, og ingen kender til eller savner dem. Er der tale om menneskehandel, en pÊdofiliring eller bare meningslÞs vold?

Psykologen Sofia Zetterlund arbejder med udredninger af bl.a. en tidligere barnesoldat fra Sierra Leone og en kvinde, Victoria Bergman, hvis oplevelser i barndommen med gentagen vold og krÊnkelser fra sin fars side har sat dybe ar i hendes sjÊl. Samtidig fÞlger man en koldblodig morders udvÊlgelse af sine ofre, som bliver holdt fanget i et mÞrkt rum bygget ind bag en reol i en helt almindelig stue. Jeanette og Sofia fÄr kontakt med hinanden, da den tidligere barnesoldat findes dÞd, og det viser sig, at flere ledetrÄde i politiets efterforskning kan spores til en af Sofias klienter. Men foruroligende nok viser det sig snart, at intet er, som det ser ud.

LÊs ogsÄ efterfÞlgeren "Sorgens ild" samt den afsluttende krimi "Pythias anvisninger".

ANMELDERNE SKREV

"SpÊndende start pÄ grum krimiserie om myrdede bÞrn, krigsforbrydere og incest. Jerker Eriksson og HÄkan Sundquist distancerer sig fra hovedparten af svenske krimiforfattere med et stramt sprog og psykologisk trovÊrdigt plot."

- ALT for damerne

"Stemningen af mismod er befriende anderledes end i hovedparten af de skandinaviske krimier, som det nye forfatterpar forsÞger at distancere sig fra i fÞrste bind. Opfindsomheden og indignationen er i top og man hÊnger gerne pÄ til nÊste omgang."

- BĂžrsen