(0)

Kragernes dans

e-bok


Peter er en ganske almindelig dreng. Lige indtil den dag han kommer ud for en ulykke. Han mÄ vÊre vÊk fra skolen og kammeraterne en tid, og da han kommer tilbage er alting forandret. Simon og et par af de andre drenge terroriserer hele klassen, og da Peter blander sig, begynder mobningen ogsÄ at gÄ ud over ham.

Men ulykken har mĂ„ske givet Peter magiske krĂŠfter – i hvert fald kan han en gang imellem se ind i fremtiden. Det, han ser, er dog forfĂŠrdeligt, og samtidig bliver et par mystiske krager og en dvĂŠrg ved med at dukke op ...

Michael Lose er uddannet jurist og korrespondent. Han har rejst meget i hele verden og bruger inspirationen fra de mange rejser i sine bÞger. Michael Lose har udgivet bÄde en digtsamling, en ungdomsbog, krimier, noveller og flere fagbÞger.

"Det er meget indsigtsfuldt beskrevet, hvorledes en charmerende psykopat med isÞjne kan tromle sin vej frem. Michael Loses roman lever fÞrst og fremmest pÄ sin beskrivelse af bÞrns samliv og omgangsformer, som ofte er ukendt for forÊldre og lÊrere.

Fra krimien medbringer Michael Lose sansen for at docere spÊnding og pauser. De magiske evner, som Peter fÄr tildelt, er ikke kun staffage. De blander sig dramatisk i det store opgÞr mellem godt og ondt." - Politiken