(0)

Krigens logik

ljudbok och e-bok


Hvor lang er en forsyningslinje? Hvad er en black hat?

Siden Ruslands invasion af Ukraine i februar 2021 har sĂžofficer og militĂŠranalytiker Anders Puck Nielsen slĂ„et sit navn fast i den danske offentlighed. Med stor erfaring, konkret viden og sĂŠrlige formidlingsegenskaber klĂŠder han dagligt danskerne pĂ„ til at forstĂ„ en ny, kompleks virkelighed, der indbefatter ufred i Europa – og en fremtid, hvor ingen lĂŠngere kan lade, som om kunsten at fĂžre krig hĂžrer til i en en anden tidsalder.

I denne veloplagte bog, der er skrevet i samarbejde med forsvarsjournalist og tidligere overkonstabel Kasper Wester, giver Anders Puck Nielsen en introduktion til krig anno 2022, hvor alle kan vĂŠre med. Gennem konkrete eksempler fĂ„r lĂŠseren indblik i krigens domĂŠner – til lands, vil vands, i luften, i rummet og pĂ„ nettet. LĂŠseren bliver ogsĂ„ klogere pĂ„ moderne begreber som oprĂžrskrig, informationskrig og atomkrig. Og ikke mindst den krig, alle frygter, nemlig en 3. verdenskrig.

Uden at vÊre dommedagsprofet forsÞger Anders Puck Nielsen med sin bog at udbrede menigmands kendskab til krig. Som Anders Puck Nielsen slÄr fast i bogen: Det stÊrkeste vÄben mod krig er viden.