(10)

Krigerkattene 5: En farlig sti

ljudbok


Den tamme kat RĂžde er blevet medlem af Tordenklanen – en af de fire klaner af vilde katte, som har delt skoven op mellem sig. Her er han blevet uddannet som kriger og har fĂ„et navnet Ildhjerte.

Efter den ÞdelÊggende skovbrand, som vi hÞrte om i "Uvejret kommer", stÄr Ildhjerte i spidsen for genopbygningen af Tordenklanens lejr.

Alt Änder tilsyneladende fred og ro, men i skoven lurer der mange farer. Ildhjertes gamle fjende Tigerklo har taget magten i Skyggeklanen. En anden fjende, Leopardpels, er blevet anfÞrer i Flodklanen og Þnsker kun at stjÊle noget af Tordenklanens land. Samtidig gÄr der rygter om, at der er set vilde hunde i skoven.

Tordenklanens anfÞrer, BlÄstjerne, tror, at kattenes forfÊdre i Stjerneklanen har overladt Tordenklanens katte til sig selv. Men kan det virkelig vÊre rigtigt?

"En farlig sti" er det femte bind i den spĂŠndende serie om Krigerkattene.

Serien pÄ seks bÞger om Krigerkattene fÞlger fire klaner af vilde katte. I centrum for begivenhederne stÄr tamkatten RÞde, som bliver optaget i Tordenklanen og uddannet som kriger med navnet Ildhjerte.

Erin Hunter er et fĂŠlles pseudonym for forfatterne Victoria Holmes, Kate Cary, Cherith Baldry, Gillian Phillip, Inbali Iserles, Tui T. Sutherland og Rosie Best. Sammen har de skrevet flere ungdomsbĂžger i fantasygenren – blandt andet serien om Krigerkattene pĂ„ seks bind.


UpplÀsare: Louise Davidsen
LĂ€ngd: