(0)

Kriserum 4

e-bok


For to et halvt Är siden var Nick Stone pÄ mission i Syrien for at kidnappe en formodet terrorist. Med sig havde han en rÊkke barske fyre og en kvinde, Sarah, som Nick tidligere havde haft et forhold til. Operationen slog fejl, da Sarah under en skudveksling drÊbte den mand, de skulle have bortfÞrt. Nu er Sarah forsvundet, og Nick, som arbejder for den britiske efterretningstjeneste, fÄr til opgave at opspore hende.

IfÞlge myndighederne udgÞr Sarah i dag en alvorlig risikofaktor, og Nick fÄr ordre til at drÊbe Sarah, hvis det lykkes ham at finde hende. Det gÞr det, men Sarah beretter, at hun har infiltreret en gruppe terrorister, som planlÊgger et attentat mod Netanyahu og Arafat under et topmÞde med PrÊsident Clinton i Det Hvide Hus, og at de mÄ sÊtte alt pÄ et brÊt for at afvÊrge mordet.

Det viser sig, at sagen har forbindelse med den mislykkede operation i Syrien, og snart er Nick viklet ind i et hĂžjspĂŠndt drama, hvor ikke alt er, hvad det ser ud til at vĂŠre. Forude venter en rĂŠkke rystende og blodige afslĂžringer, som kaster Nick og Sarah ud i et dramatisk opgĂžr.

Kriserum 4 er den anden i rĂŠkken af spĂŠndingsromaner om den tidligere CIA-agent Nick Stone.