(2)

Kristallipalatsi

e-bok


ÄlykĂ€s high life -romaani bloggarista ja elĂ€misen taiteesta.

On bloggari Dora, joka jahtaa kamerallaan tÀydellisiÀ hetkiÀ. On yksinÀinen tutkija, joka alkaa pakkomielteisesti seurata Doraa, ja Pauliina, joka haluaa tehdÀ itsestÀÀn tÀydellisen. Mysteerin taustalla vaeltaa Oscar Wilde. Kuka lopulta on kuka ja kuka rakastaa ketÀ?

Kristallipalatsi on kertomus identiteetin monimutkaisuudesta ja pettÀvyydestÀ. Se liikkuu ÀÀripÀÀstÀ toiseen: yksinÀisyydestÀ parrasvaloihin, syvÀllisestÀ pinnalliseen, valheesta toteen. Henkilöt haluavat ja etsivÀt, rakkautta ja itseÀÀn. He ovat yhtÀ kotonaan lifestyle-blogien maailmassa, kuvataiteen historiassa kuin kasvitieteellisen puutarhan keinotekoisessa vehreydessÀ. Kristallipalatsi on ajatuksia herÀttÀvÀ, nautinnollisen kaunis kudelma ajastamme. Virtuaalisen ajan tulkinta Narkissoksen tarinasta.

Anna-Kaari Hakkarainen on taiteen maisteri, joka työskenteli vuosia toimittajana lifestyle-aikakausilehdissÀ. NykyÀÀn hÀn työskentelee brÀnditarinoiden parissa. HÀn harrastaa kuvataiteita, designia ja muotia. Viikoittain hÀn kÀy metsÀssÀ ja pÀivittÀin kasvitieteellisessÀ puutarhassa, kesÀisin hÀn purjehtii. instagram/annakaarih.