(0)

Krystalburet. Kriminalroman

ljudbok och e-bok


En uhyggelig mordsag i hjertet af Istanbul fÄr kriminalkommissÊr Aaetin Ikmen til at tvivle pÄ sin nÊreste ven.

KriminalkommissÊr Ikmen bliver kaldt ud til et gÄdefuldt mord. En ung mand findes dÞd i en tom lejlighed, men ingen af naboerne har nogensinde set ham fÞr. Ikmens ven patologen Arto Sarkissian bemÊrker, at mandens lemmer er slappe og svage, som om han har vÊret holdt i bur. Naboerne kan ikke fortÊlle andet, end at lejligheden indimellem er blevet besÞgt af en meget velklÊdt armenier. Er det denne forbindelse, der gÞr, at Sarkissian lader til at vÊre sÄ ilde til mode over lige netop denne sag?

"Krystalburet" er en spĂŠndende og uforudsigelig krimi om en forunderlig mordsag, der udspiller sig i det pulserende Istanbul. Bogen udkom fĂžrste gang i 2000.

Barbara Nadel er en engelsk forfatter, der har skrevet en lang rĂŠkke populĂŠre krimier. Mange af hendes bĂžger foregĂ„r i Istanbul, andre i det hĂ„rde omrĂ„de af Østlondon, hvor hun selv er fĂždt og opvokset. Hun debuterede som forfatter i 1999 med romanen "Belshazzar’s Daughter", som blev fĂžrste bog i en lang serie af krimier om den tyrkiske kriminalkommissĂŠr Aaetin Ikmen. Barbara Nadel har vundet flere priser for sine bĂžger.