(0)

Kundefokus skaber konkurrencekraft

e-bok


Bogen viser, hvordan virksomhederne med key account management kan lÞfte salget op pÄ et hÞjere niveau internt i organisationen. Resultatet bliver mere tilfredse og loyale kunder, bedre indtjening og simpelthen bedre virksomheder.

Forfatterne har skrevet en bog om key account management ud fra kÊrlighed til salget. Salget er forudsÊtningen for, at virksomheden kan eksistere, og derfor skal vi lÊre at behandle det med en dyb respekt og forstÄelse. Bogen fokuserer pÄ kunden og pÄ det strategiske salg - lÞsningssalget. At have fokus pÄ kunden og det strategiske salg betyder, at man som leverandÞr er med til at forbedre sin kundes konkurrenceevne. Bogen rummer ogsÄ opskriften pÄ, hvordan man i en givet virksomhed kan udvikle et salgscenter, der kan matche kundens kÞbscenter.

Bogen binder teori og praksis sammen, idet den bygger pÄ nyere forskning og erfaringer fra en rÊkke virksomheder, hvor key account management sÞges udviklet til det hÞjest mulige niveau. Grundtanken er, at kunderne er nÞglen til udviklingen af virksomhedens konkurrencekraft.