(0)

Kunstneren - Jeg er Iniesta

e-bok


ANDRÉS INIESTA VAR BARE TOLV ÅR GAMMEL, da han forlod sine forĂŠldre og ïŹ‚yttede ind pĂ„ FC Barcelonas berĂžmte akademi La Masia. Kort efter sagde Pep Guardiola om ham: ”Den dreng er bedre end mig. Han kommer til at tage over en dag.”

Seks Ă„r senere debuterede Iniesta pĂ„ Barcelonas midtbane og blev fast mand pĂ„ det hold, der siden har vundet stort set alt, blandt andet 8 spanske mesterskaber og 4 Champions Leaguetitler. Og med det spanske landshold er han blevet europamester to gange og verdensmester i 2010, hvor han scorede det uforglemmelige sejrsmĂ„l mod Holland i ïŹnalen.

Bag de fantastiske aïŹ‚everinger, driblinger og det uforlignelige, glidende lĂžb, der er Iniestas varemĂŠrke, gemmer sig en intelligent, fĂžlsom og tĂŠnksom mand, der indtil nu kun har ladet fĂždderne tale. Men i KUNSTEREN - Jeg er Iniesta lĂžfter den spanske elegantier slĂžret for, hvad der rĂžrer sig indeni ham og den pris, han har mĂ„ttet betale for at nĂ„ sĂ„ langt. Det er blevet et hudlĂžst og anderledes selvportrĂŠt, der bliver fortalt af Iniesta selv og holdkammerater, familie, trĂŠnere, modstandere og venner, deriblandt vores egen Michael Laudrup. Iniestas store forbillede.