(236)

Kuolema joella

ljudbok och e-bok


Tunnelmallinen cosy crime -sarja Toscanan auringon alta saa jatkoa!

Vanha maankiertĂ€jĂ€ Gaetano ja hĂ€nen uskollinen bernhardinkoiransa Caesar ovat Santa Caterinan kylĂ€ssĂ€ mieluisia vieraita. ErÀÀnĂ€ pĂ€ivĂ€nĂ€ karabinieeri Matteo löytÀÀ kuitenkin sympaattisen vanhuksen asuntovaunusta joen rannasta – kylmĂ€verisesti murhattuna!

KylĂ€lĂ€iset ovat ymmĂ€llÀÀn. Kuka on voinut tappaa niin ystĂ€vĂ€llisen ihmisen? Ja minne Gaetanon koira on kadonnut? Tapaus koskettaa syvĂ€sti myös sisar Isabellaa. HĂ€n lĂ€htee yhdessĂ€ Matteon kanssa murhaajan jĂ€ljille – ja saa selville, ettei Gaetano ollutkaan henkilö, joksi hĂ€ntĂ€ luultiin...

Benvenuto a Santa Caterina! Toscanan ihastuttavassa kylĂ€ssĂ€ asuu, työskentelee ja rukoilee luostarisisar Isabella. Äkkiarvaamatta tĂ€mĂ€ utelias nunna pÀÀtyy tutkimaan murhaa ja alkaa sen jĂ€lkeen selvitellĂ€ myös muita kylĂ€ssĂ€ tapahtuvia rikoksia. Santa Caterinan ainoa poliisi Matteo Silvestri on kiitollinen nunnan tarjoamasta taivaallisesta avusta.

Valentina Morelli on kirjoittanut romaaneja jo vuosia. HÀn omistaa "Luostari, murha ja dolce vita" -sarjansa Italialle ja onnistuu oivallisesti vangitsemaan toscanalaisen tunnelman. Rikosromaaneillaan hÀn haluaa kertoa inhimillisiÀ tarinoita.