(3)

Kuolematon James Bond : Salaisen agentin koko tarina

e-bok


Agentti 007 teki ensiesiintymisensÀ Ian Flemingin vuonna 1953 ilmestyneessÀ romaanissa. Casino Royale. Kun Bond 60-luvulla siirtyi seikkailemaan valkokankaalle, alkoi menestystarina, jolle ei nÀy loppua. Viimeisin Bond-elokuva, vuonna 2015 valmistunut Spectre, on ollut kaikkien aikojen kassamenestys kaikkialla maailmassa.

Sean Egan tarkastelee kirjassaan Bondin suosiota, vaiheita ja historiaa monesta nÀkökulmasta. Kirja valaisee oivasti niin James Bondin kuin Ian Fleminginkin persoonaa. Se paljastaa myös vastoinkÀymiset ja takaiskut voittojen takaa, Flemingin kyllÀstymisen salaiseen agenttiinsa, oikeustaistelut, jotka olivat lopettaa Bond-filmien tuotannon sekÀ elokuvien pÀÀosan esittÀjien vaihtumiseen liittyvÀt kriisit.

Sean Egan on englantilainen kulttuuriin ja viihteeseen erikoistunut free lance -toimittaja ja kirjailija. HĂ€n on julkaissut 26 kirjaa mm. sellaisista aiheista kuin The Rolling Stones, The Beatles, Coronation Street, Leonardo DiCaprio, Tarzan ja Manchester United Football Club.