(0)

Kuppet

ljudbok och e-bok


Freddie Jackson fĂžler sig som kongen over den kriminelle underverden, da han bliver lĂžsladt efter en lĂŠngere dom. Mens han sad inde, mĂždte han de helt rigtige folk, og det har han tĂŠnkt sig at nyde godt af nu. Hans kone, Jackie, vil bare gerne have sin mand hjem og har tilsyneladende glemt alt om skĂŠnderierne, volden og de kvinder, som Freddie ikke kan holde fingrene fra. Bitter og forurettet ser Jackie sit eget liv smuldre, mens hendes lillesĂžster Maggies liv blomstrer. Maggie er forelsket i Freddies fĂŠtter, Jimmy, der forguder Freddie og den livsstil, han reprĂŠsenterer – men hun ogsĂ„ fast besluttet pĂ„, at hendes liv ikke skal ende som storesĂžsterens.

Familier burde holde sammen, men bag lukkede dÞre kan livet vÊre sÄ betÊndt af jalousi og svigt, at det fordÊrver alt. Og for familien Jackson bliver loyaliteten det store spÞrgsmÄl. For i deres verden kan man ikke stole pÄ nogen. I deres verden er alle bare ude pÄ at gÞre det helt store kup.

”Martina fortĂŠller tingene sĂ„dan, som de er, og hendes enestĂ„ende, ĂŠrlige og medmenneskelige stil skinner igennem i hendes seneste roman 
 En uforfĂŠrdet historie, der vil holde dig fanget, en historie, som alle Martina Cole-fans bĂžr lĂŠse.” (Sun)

”Ufatteligt lésevérdig.” (The Guardian)

”Et umĂ„deligt stĂŠrkt familiedrama.” (Daily Mirror)

”UforfĂŠrdet roman fra en forfatter, der har et indgĂ„ende kendskab til den verden, hun skriver om.” (Express)

”Hendes medrivende plot er et ondt slag under béltestedet.” (Mail on Sunday)

”Cole har et forblþffende talent for at gþre sine personer spréllevende.” (Sun)

Martina Cole er fĂždt og opvokset i Essex, der er det fattigste omrĂ„de Ăžst for London, hvor de fleste af hendes bĂžger ogsĂ„ foregĂ„r. Hun har skrevet over 20 romaner, hvoraf hovedparten har ligget Ăžverst pĂ„ bestsellerlisterne. Hver gang, Martina Cole udgiver en ny bog, slĂ„r den alle hendes tidligere salgsrekorder, og hendes bĂžger har i dag solgt i knap 14 millioner eksemplarer. Hendes hĂ„rdtslĂ„ende, kompromislĂžse og uforglemmelige skrivestil er en genre for sig – ingen andre forfattere skriver helt som Martina Cole.


UpplÀsare: Bent Otto Hansen
LĂ€ngd: