(0)

Kuppet

ljudbok och e-bok


Team A kommer forbi med frokost til Yosufs far, som arbejder i en bank. Udenfor stÄr en mistÊnkelig fyr og tager fotos af ban ken. Er det bare en tu rist, en arkitektstuderende eller ...?

"I det samme trÄdte to maskerede mÊnd ind. En stor og en lille. Sorte elefanthuer og heldragter. De havde begge en pistol i den ene hÄnd og en kuffert i den anden.

Bastians hjerte sprang et slag over. Det her var bare ikke sandt.

"Ned pÄ gulvet. Alle sammen. HÊnderne op pÄ hovedet," rÄbte den stÞrste af bankrÞverne. "Nu!""

Daniel Zimakoff, fÞdt i 1956, bÞrne- og ungdomsforfatter. Uddannet bibliotekar, men har ogsÄ forsÞgt sig som skuespiller et par Är. FÞrst som trediveÄrig begyndte han at skrive, og mÄlgruppen spÊnder vidt fra bÞrn, unge og voksne. Han har desuden skrevet til TV og i en ÄrrÊkke undervist i at skrive.nIda-Marie Rendtorf, fÞdt 1962, bÞrne- og ungdomsforfatter. Gift med Daniel Zimakoff. Debuterede sammen med ham med ungdomsromanen "StrÞmsvigt" i 2004; en venderoman med to historier. Bogen indbragte i 2005 parret Skolebiblioteksforeningens Forfatterpris. Siden er det blevet til en lang rÊkke bÞger, blandt andet detektivserien om Team A, der finder sted i KÞbenhavn.


UpplÀsare: Anja Owe
LĂ€ngd: