(46)

Kuppet

ljudbok och e-bok


Operationen krĂŠvede 11 skraldebiler, en gummiged og fire kraftfulde Audi’er. BevĂŠbnet med militĂŠre angrebsvĂ„ben trĂŠngte seks rĂžvere en augustnat i 2008 ind i Dansk VĂŠrdihĂ„ndtering og kĂžrte derfra med mindst 70 millioner kroner og politiet i hĂŠlene.

I "Kuppet" kortlĂŠgger den prisvindende journalist, Line Holm Nielsen, hele historien om det spektakulĂŠre rĂžveri. Ved hjĂŠlp af tusindvis af sagsakter og en lang rĂŠkke interviews tager "Kuppet" lĂŠseren med ind i den internationale topkriminalitets foruroligende underverden. Sagens dĂžmte fortĂŠller selv om drĂžmmen, der drev dem - et liv i overhalingsbanen fyldt med kvinder, coke og masser af millioner.

Vi tages med pÄ efterforskernes mÞjsommelige og hÞjteknologiske efterforskning ud i Danmarks lurvede afkroge og ind pÄ Vesterbros skumle stripbarer. "Kuppet" kortlÊgger en forbrydelse, der med ét slag bragte den internationale og hÄrdkogte kriminalitet til landet og tvang dansk politiefterforskning op i en international, storskaleret liga.


UpplÀsare: Bent Otto Hansen
LĂ€ngd: