(1)

Kurt Danners bedrifter: Den kinesiske ring

e-bok


MĂžd Ivan Stockow. En hĂ„rdfĂžr mand fra omkring Rusland eller Sibirien. En mand fĂždt til kriminalitet og gang pĂ„ gang pĂ„ kant med loven – nogle gange sĂ„gar pĂ„ kant med dĂžden; og Kurt Danners argeste modstander.

Gang pÄ gang har de to kÊmper stÄet over for hinanden i kampe pÄ liv og dÞd, og det lader til, at det trÊkker op til endnu et altafgÞrende opgÞr. Det lader til, at den ene ikke kan lever, sÄfremt den anden overlever.

NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Vérkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Vérket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.

Niels Meyn (1891-1957) var en dansk forfatter og journalist, der skrev under hele 39 forskellige pseudonymer igennem sin karriere (heriblandt under navnet Gustav Harder, mens det mest kendte og anvendte var Charles Bristol). Han skrev over 300 vĂŠrker i forskellige genre lige fra bĂžrnebĂžger over krimier til dyrebĂžger. Meyn debuterede i 1911 med bogen "Med luftskib til Mars", som han skrev sammen med August Kingsley.

Kurt Danners Bedrifter er historierne om den danske flyverlÞjtnant, der kommer imod alskens fjender og modstandere, der alle har ét tilfÊlles: de er lavet af det onde, og gÞr det ondes gerninger. SÄ er det op til Kurt Danner at klare skÊrene og fÄ bragt orden i sagerne.