(0)

Kurt Danners bedrifter: Jeg er en flygtning

e-bok


John Gerner har rÄdnet op i Jume FÊngslet i ti Är, og dommen har ikke bare kostet ham hans frihed, men ogsÄ hans forstand. Hver nat ligger han vÄgen og rÄber og skriger, og hverken bÞnner eller trusler kan fÄ ham til at tie stille, sÄ de andre fanger kan fÄ noget sÞvn. Og Jume er da ogsÄ et vaskeÊgte helvede pÄ jorden. En dag under det sÊdvanlige tvangsarbejde ser Gerner imidlertid sit snit til at flygte, og han hÄber, at han kan lÊgge Jume bag sig for evigt...

NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal léses i denne historiske kontekst. Udtalelser og sprogbrug représenterer ikke forlagets holdninger.

Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt pÄ jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at vÊre gÄder at lÞse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af bÞrnebÞger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjÄlne undervandsbÄd" og nÄede at udgive hele 226 vÊrker inden sin dÞd i 1957.