(0)

Kurt Danners bedrifter: Vulkanens hemmelighed

e-bok


Et sted i Mellemamerika, langt vÊk fra civilisationen, er der en mÊgtig vulkan. Men det er ikke en hvilken som helst vulkan; den gemmer pÄ en hemmelighed, et hemmeligt middel, som under ingen omstÊndigheder mÄ komme i hÊnderne pÄ den ondsindede Ivan Stockow. Derfor tÞver Kurt Danner ikke, da han hÞrer om dette storslÄede eventyr.

NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal ses i denne historiske kontekst. Vérkets persontegning og sprogbrug er ikke udtryk for forlagets holdninger. Vérket er udgivet som et historisk dokument, der beskriver sin samtids menneskeopfattelse.

Niels Meyn (1891-1957) var en dansk forfatter og journalist, der skrev under hele 39 forskellige pseudonymer igennem sin karriere (heriblandt under navnet Gustav Harder, mens det mest kendte og anvendte var Charles Bristol). Han skrev over 300 vĂŠrker i forskellige genre lige fra bĂžrnebĂžger over krimier til dyrebĂžger. Meyn debuterede i 1911 med bogen "Med luftskib til Mars", som han skrev sammen med August Kingsley.

Kurt Danners Bedrifter er historierne om den danske flyverlÞjtnant, der kommer imod alskens fjender og modstandere, der alle har ét tilfÊlles: de er lavet af det onde, og gÞr det ondes gerninger. SÄ er det op til Kurt Danner at klare skÊrene og fÄ bragt orden i sagerne.