(20)

Kvindefantasier IV

ljudbok och e-bok


I januar 2021 udgav syv kendte, danske kvinder den dampende hede novellesamling KVINDEFANTASIER med otte selvstÊndige, erotiske noveller. Novellesamlingen blev et hit, skabte massiv medieomtale om kvinder og lyst, lÄ pÄ bestsellerlisten i mÄnedsvis og fÞrte til udgivelsen af bÄde KVINDEFANTASIER II, MANDEFANTASIER og KVINDEFANTASIER III.

Nu kommer KVINDEFANTASIER IV, hvor endnu et hold kendte kvinder med pennen drevet af lyster og noget pÄ hjerte har skrevet otte sexede, pirrende, intime fortÊllinger.

Ideen til de forfÞrende samlinger af fantasier stÄr Manager og PR-agent Elisa Lykke for. Hun har selv skrevet en af novellerne og har denne gang inviteret disse syv skÞnne damer til ogsÄ at bidrage med hver sin fortÊlling:

Sangerinde og sangskriver Emmelie de Forest, entreprenĂžr og influencer Carla Chloe Mickelborg, sanger, bagedystdeltager og influencer Jasmin Gabay, psykolog og debattĂžr Louise 'Twerk Queen' KjĂžlsen, skuespiller Ditte Ylva Olsen, komiker og podcaster Natasha Brock samt Youtuber og influencer Julia Sofia Aastrup.

For at lade fantasien flyde frit fremgÄr det ikke, hvem der har skrevet hvilken novelle. Det mÄ lÊseren selv fantasere om