(17)

Kvinden fra Paris

ljudbok och e-bok


Den internationale bestsellerforfatter Ella Carey er tilbage med en gribende fortĂŠlling om tab og sorg, om store drĂžmme, high fashion og overvĂŠldende kĂŠrlighed.

Året er 1918 i Paris og Vianne drþmmer om den dag, hvor hun ikke léngere er nþdt til at sy uniformer, og i stedet kan begynder at skabe de fantastiske kjoler, hun drþmmer om. Men netop som krigens afslutning synes inden for rékkevidde, bliver Viannes mor og sþster drébt i et luftangreb, og hendes bror stiller hende et ultimatum: opgiv drþmmen om at blive designer, eller forlad deres félles barndomshjem.

Vianne sĂŠtter kursen mod mellemkrigstidens glamourĂžse New York for at forfĂžlge sine drĂžmme, og lykken tilsmiler hende, indtil nyheden om en skrĂŠkkelig ulykke tvinger hende tilbage til Frankrig. Her opdager hun en sidste hemmelighed fra krigen, der ĂŠndrer alt, hvad hun troede hun vidste om sin familie og om sig selv.

Ella Carey har udgivet en lang rĂŠkke bestsellere, og hendes bĂžger er oversat til mange sprog. Hendes romaner tager ofte udgangspunkt i virkelige hĂŠndelser eller i historiske begivenheder.


UpplÀsare: Julie Riisager
LĂ€ngd: