(0)

Kvinderne i Sarajevo

e-bok


Peter bliver sammen med to medarbejdere sendt til Sarajevo for at bistÄ med digital udvikling af bibliotekerne. Her mÞder han den smukke Olga. De hvirvles ind i et dramatisk opgÞr mod den bosniske mafia i kampen mod trafficking. De opdager fÞrst sent, hvor farlige krÊfter de er oppe imod i et samfund prÊget af korruption og brutalitet.

De tre danskere indkvarteres pÄ Hotel Hirz. PÄ hotellet ernÊrer de to kvindelige ejere sig ikke kun ved almindelig hoteldrift. Efter krigen er der mangel pÄ unge mÊnd, og kvinderne forlyster sig med hotellets gÊster og benytter resultatet til lyssky insemination af de lokale kvinder.

Peters ekskone, ingeniÞren Merete, opholder sig pÄ samme tid i Split, hvor hun er rÄdgiver pÄ et kompliceret broprojekt tÊt pÄ den kroatiske grÊnse. Hun kommer Peter til undsÊtning, da det bliver rigtig farligt.

Flere kvinder forelsker sig i de tre mĂŠnd, som hurtigt erfarer, at seksualmoralen i Bosnien er vĂŠsentligt anderledes end i Danmark.

Uddrag af bogen

Han knaldede hovedet i jorden og fÞlte sand mellem tÊnderne. Han lÄ med ansigtet presset ned. De lÄ i lyskeglen fra bilens stÊrke forlygter. Der lÞd et skud fra bilen, og en kugle hvislede lige hen over hovedet pÄ dem.

”For satan. Han skyder efter os,” hviskede han skrĂŠkslagen og stirrede med opspilede Ăžjne pĂ„ hende. Hun sagde ikke et ord og flĂ„ede pistolen frem fra skulderhylstret. Rullede sig rundt og afsikrede den med et hĂžjt smĂŠld. Sigtede. SĂ„ skĂžd hun hurtigt to skud. Den ene billygte gik ud. Der lĂžd to skud fra bilen. Kuglerne slog ned fĂ„ meter bag dem. SĂ„ skĂžd hun igen. Den anden lygte blev ramt, og alt blev mĂžrkt.

Om forfatteren

Jon Hanson er pseudonym for forfatteren af erotiske romaner mĂ„lrettet voksne i en moden alder. Han er i begyndelsen af 60’erne, og beskĂŠftiger sig udover forfattervirksomhed med foredrag om livets mange muligheder for 60+-generationen.