(0)

Kys dit kaos. Livet er alligevel noget rod

e-bok


Tidens lĂžsen er forenkling. Hvis bare du har hvide vĂŠgge og placerer din seng efter rummets energier, er vejen Ă„ben til et lykkeligt liv. Men hvad hvis manden skrider, mens du er ved at indrette det perfekte hjem? Og bĂžrnene flytter hjemmefra, mens du er ved at rydde op efter dem?

Som John Lennon sagde: Livet er det, der sker for dig, mens du har travlt med at lĂŠgge andre planer. Denne bogs forfattere siger: Kys dit kaos!

"Kys dit kaos" er ikke en opskrift pÄ det perfekte, renskurede kvindeliv. Det er en bog om at acceptere, at livet er lige prÊcis det modsatte. Nemlig kaotisk. Ukontrollabelt. Og kompliceret. Accepter det. Se skÞnheden i mangfoldigheden. VÊr parat til alle de sprÊkker, hvor livet overrasker dig, nÄr du mindst venter det. SÄ er der en mulighed for, at du kan opleve lykken i glimt.

"Kys dit kaos" er skrevet af Anna Mejlhede (f. 1967, prĂŠst og virksomhedskonsulent) og Nastja Arcel (f. 1963, skuespiller, senest i bl.a. Kongekabale og Familien Gregersen). Tonen er humoristisk, men klangbunden alvorlig. I hver deres kapitler fortĂŠller forfatterne om at vĂŠlge livet i al sin mangfoldighed. Der er kapitler om bl.a. ÂŽRod og religionÂŽ, ÂŽAt spille en rolleÂŽ, ÂŽAt rejse er da at leve - men kun hvis man har for mange tasker medÂŽ, familier, kĂŠrester, jobbet. Det hele garneret med ÂŽSĂ„dan-komplicerer-du-dit-livÂŽ-lister, udarbejdet af eksperter, nemlig forfatterne.