(0)

Kysten ved Nab

e-bok


FortÊlleren i Henning Ipsens "Kysten ved Nab" ligner alle mulige andre familiefÊdre, men i virkeligheden lever han i sin egen lyserÞde verden. Han er en flink fyr, frisindet og politisk korrekt, og han gÄr ud fra, at vold er noget, der hÞrer fortiden til. Men selvom han ikke kan finde spor af voldelighed i sig selv, sÄ bliver det svÊrere og svÊrere at ignorere den i verden omkring ham, ikke mindst da et dobbeltmord sker i den Þjensynlige idyl, som truer hele hans verdensbillede.

"Henning Ipsens romaner er en kĂŠde af beretninger om mennesket, der pĂ„ godt og ondt har evnen til at vokse fra sine begrĂŠnsninger, men aldrig fra sine fundamentale forudsĂŠtninger." – Jyllands-Posten

Henning Ipsen (1930-1984) var en dansk forfatter, der skrev en lang rĂŠkke bĂžger blandt andet inden for genrerne roman, noveller, erindringer samt bĂžrne- og ungdomsbĂžger. Han debuterede som forfatter i 1956 med romanen "De tavse huse". I en Ă„rrĂŠkke var Henning Ipsen bog- og tv-anmelder for Jyllands-Posten, og han har endvidere skrevet manuskript til tv-serien "Regnvejr og ingen penge."