(8)

Lad den der er uden synd - 2

ljudbok och e-bok


Vimmerbymordene 2 – anden bog i serien om politiinspektþr William Johnson, der opklarer mord i den idylliske, lille by Vimmerby.

Det er juleaften i Vimmerby, og tre familier fejrer hĂžjtiden sammen. PĂ„ overfladen ser de ud til at have det hele: kĂŠrlighed, venskab, smukke hjem og masser af penge. Men under overfladen lurer dystre hemmeligheder.

Sent om aftenen bliver en af mÊndene fundet brutalt myrdet, og politiinspektÞr William Johnson mÄ afbryde juleferien og tage den uhyggelige sag. Sporene fÞrer ham og hans kolleger til et dybt religiÞst samfund, hvor den afdÞde voksede op.

I mellemtiden kÊmper Williams kÊreste Josephine med mÞrke hemmeligheder i sin egen familie. Og som om det ikke var nok, fortsÊtter hans lillebror James med at skabe problemer. EfterhÄnden som sneen falder, bliver sagen mere dyster, og spÞrgsmÄlene flere og flere. Kan nogen siges at vÊre uden synd?

LAD DEN DER ER UDEN SYND er anden bog i den svenske krimiserie om politiinspektÞr William Johnson fra Vimmerby Politi. Serien kombinerer dramatiske mordgÄder med hovedpersonernes personlige problemer.

Forfatteren, Michaela Winglycke, er selv vokset op uden for Vimmerby, hvor serien foregÄr.


UpplÀsare: Helene Egelund
LĂ€ngd: