(0)

Larsen og Clausen : og andre ronkedorer i rockland

e-bok


Erindringer om Larsen og Clausen og andre ronkedorer i rockland af Michael Frank MÞller er kontroversiel, dramatisk og afslÞrende! Aldrig fÞr er der skrevet en bog, der gÄr sÄ ubÞnhÞrligt tÊt pÄ to sÄ kendte nulevende personer. Forfatterne opsÞger ikke sensationerne, det behÞves ikke. Historien i sig selv er uhÞrt kontroversiel og dramatisk. Og den er sand!

Kim Hyttel fortÊller sine erindringer til Michael Frank MÞller: Du vil opdage, at min beretning vil gÄ ud over de kendte rimelige grÊnser og hensynslÞst trampe ind pÄ hovedpersonernes mest private enemÊrker, uden hensyntagen til Larsens og Clausens Þmfindtlige prinsesse-fornemmelser, sarte ligtorne og mimoseagtige fÞlsomhed.

Med andre ord, bogen er skrevet fuldstĂŠndig i Det DĂ„rlige Selskabs Ă„nd.

Bogen er en brutal historie fra den virkelige verden, men er ogsÄ meget mere end det. Den er forfatternes egne udviklingshistorier, der hudlÞst beskriver den intrige der til sidst bringer dem sammen mange Är senere pÄ Þen Pantelleria. Et mÞde der fÄr store konsekvenser for dem begge.

LÊs Larsen og Clausen - og andre Ronkedorer i Rockland og forstÄ hvorfor Det DÄrlige Selskab sÄ absolut ikke vil lave bogen ud og forstÄ hvorfor den skal ud! Som Clausen siger: Vamos - vi mÄ videre!