(0)

Le Mans mysteriet

e-bok


Den svenske top-racerkĂžrer Olle Nilssons chancer for at vinde Ă„rets Le Mans-lĂžb er ikke store. Hans holdleder har kunnet skaffe ham en gammel Porsche 908 coupĂ©. Chancerne bliver endnu mindre, da Olles makker, Giovanni Petronelli, bliver ramt af en maveforgiftning. ReservekĂžreren har hidtil ikke vist noget sĂŠrligt, men han har pludselig sit livs dag og kĂžrer som dĂžd og helvede. Alt tegner lyst, indtil det viser sig, at der er nogen, som med djĂŠvelens vold og magt vil forhindre dem i at vinde – og Olle mĂ„ holde sin viden for sig selv.

Det gÊlder liv og dÞd, og de 24 timer bliver et sandt mareridt, hvor Olle snart styrter rundt og jagter forbrydere, snart deltager i den lige sÄ nÄdeslÞse jagt pÄ banen ...

Frits Remar er fÞdt i 1932 i KÞbenhavn. Efter en meget tilfÊldig skolegang begyndte han i 1949 at sÊlge annoncer og har fra 1956 gjort det for De Berlingske Blade, indtil han i forÄret 1972 helt helligede sig sine kriminalromaner. Siden debuten i 1967 er der fra hans hÄnd kommet 2 kortromaner, 12 noveller, 50 kriminalgÄder og 36 kriminalromaner.