(0)

Leas have

e-bok


Leas eksmand bliver drÊbt i en bilulykke, og hun og deres fÊlles bÞrn er helt knuste. Venskabet med eksmanden har betydet meget for Lea, selvom skilsmissen ligger langt tilbage, og hun er dybt berÞrt. Lea har et stort hjerte og er indstillet pÄ at hjÊlpe bÄde bÞrn og bÞrnebÞrn igennem krisen, men hendes tanker drages samtidig hen mod et andet offer for tragedien: Den billist, der ved et uheld kom til at kÞre hendes eksmand ned.

Hun opsÞger ham for at fortÊlle ham, at hun tilgiver ham og Þnsker ham alt godt, men mÞdet kommer til at fÄ store konsekvenser for dem begge. Selvom manden er ti Är yngre end Lea, forelsker de sig i hinanden. Lea spÞrger nu sig selv, om deres forhold kan komme til at gÞre smerten endnu dybere for hendes bÞrn. Vil de nogensinde kunne acceptere deres fars drabsmand som en ny stedfar?

Bente Chemnitz (1951-2006) var en dansk sogneprĂŠst og forfatter, der skrev en lang rĂŠkke bĂžger om menneskets forhold til dĂžden. Hun var lĂŠnge ansat som hospitalsprĂŠst pĂ„ Rigshospitalet og efterfĂžlgende Roskilde Amts Sygehus KĂžge. I mange Ă„r fulgte Bente Chernitz sjĂŠlesĂžrgeruddannelsen hos psykiater Åse Stubbe Teglbjerg og Ă„bnede sidenhen en klinik for sjĂŠlesorg, hvor hun rĂ„dgav folk om dĂžden.