(19)

Legend

ljudbok och e-bok


I det der engang var den vestlige del af USA ligger nu Republikken, en stat i konstant krig med de omkringliggende nationer. I samfundets Þverste og rigeste cirkler bliver den femtenÄrige June forberedt pÄ og trÊnet til en strÄlende militÊr karriere. Ikke sÄ langt vÊk, er den jÊvnaldrende Day vokset op i slummen, men lever nu som flygtning, jaget og eftersÞgt som en af Republikkens farligeste kriminelle.

Deres verdener ligger sÄ langt fra hinanden, som tÊnkes kan, men alligevel bliver deres skÊbner spundet sammen, da Junes bror, Metias, bliver myrdet - og Day er den hovedmistÊnkte. OptÊndt af hÊvntÞrst og villig til at bruge beskidte midler kaster June sig ud i jagten pÄ Day, der mÄ lÞbe hurtigere end nogensinde fÞr, ikke bare for at redde sig selv, men ogsÄ sin familie.

EfterhÄnden som June kommer tÊttere og tÊttere pÄ Day opdager de dog hver isÊr, at der mÄske er andre ting end mordet pÄ Metias, der binder dem sammen. Men det er dybtbegravet og dÞdsensfarlig viden, som Republikken vil gÞre ALT for at bevare gemt.

'A fine example of commercial fiction with razor-sharp plotting, depth of character and emotional arc, 'Legend' doesn't merely survive the hype, it deserves it.' - New York Times

'Marie Lu's dystopian novel is a 'Legend' in the making.' - USA Today

Marie Lu er fĂždt i Shanghai, men er nu amerikansk statsborger og bor i Californien. Hun arbejder som art director for et spilfirma.


UpplÀsare: Lise Ravn
LĂ€ngd: