(0)

Legenden om Drengen fra Vest

e-bok


Da et skib lÊgger til ved en tilfÊldig by, forandres alt for gadedrengen Cass, der hidtil ikke har kendt anden tilvÊrelse end den pÄ gaden. Skibets kaptajn viser interesse for ham, og mÞdet med sÞmÊndene giver Cass en ny tilvÊrelse, hvor han ikke lÊngere skal kÊmpe mod nattens kulde, men mod en viden om, at folk forventer mere af ham, end han mÄske kan overkomme.

Legenden om Drengen fra Vest er en fortÊlling om en dreng, der mÄ kÊmpe hÄrdt, ikke kun fysisk men ogsÄ psykisk, for at finde sin plads mellem sine egne fÞlelser og folks forventninger til ham.

Uddrag af bogen:

Cass vred svĂŠrdet ud af hĂ„nden pĂ„ manden og stĂždte frem med skjoldet, men manden fik i det samme sit skjold over Cass’ svĂŠrd og tvang det nedad, sĂ„ Cass blev tvunget til at slippe

De trimlede begge omkuld, men kÊmpede videre. Cass fik fat i den lille daggert i stÞvlen, han snittede manden i armen, men manden fik hurtigt fat om den hÄnd, Cass havde kniven i. I det samme hÞrte Cass en stemme lige ved siden af dem.

”HĂžr her, din mĂžgunge, hvis ikke du ligger stille nu, skĂŠrer jeg halsen over pĂ„ din makker her,”

Om forfatteren:

Maria N. Blicher. (f. 1999) gÄr i folkeskole. Hun elsker at skrive og har skrevet historier siden anden klasse. Efter hun har skrevet Legenden om drengen fra Vest, er dansk blevet hendes yndlingsfag. I sin fritid lÊser hun meget og er desuden grÞn pigespejder.