(0)

Legendens ridder - Kongens hemmelighed

e-bok


Kraften fyldte hver en afkrog af mig. Den var ren og ĂŠldre end verden selv, og for fĂžrste gang, siden jeg havde forladt mit hjem, fordampede al min usikkerhed om Legenden og mig selv.

FredsmÞdet nÊrmer sig, og alt imens Elna prÞver at fÄ sin bror ud af fjendens kongestad, strammer kong Lukas grebet om byen. OprÞr lurer i gaderne, og den kongelige garde er pÄ sporet af dem. Samtidig hjemsÞges Elena af skrÊmmende drÞmme om legendens svÊrd og en hvid bjÞrn. Med livet som indsats beslutter hun sig for at finde ud af mere om Legenden om den hÊtteklÊdte ridder, for mÄske er det nÞglen til at stoppe krigen?

Kongens hemmelighed er tredje og sidste bind i trilogien Legendens ridder, der blander elementer fra fantasy og eventyr i et middelalderligt univers. Det er en fortĂŠlling om venskab, hemmeligheder, en altĂždelĂŠggende krig og om, hvordan man finder modet til at kĂŠmpe videre.

Jeanette Sigtenborg (f. 1992) debuterede som forfatter med Legendens ridder – I krig i 2021. Bogen modtog prisen for Årets Danske Fantasydebut i 2021.