(0)

Lenette i Afrika

e-bok


Lenette er blevet tolv Är, og en dag bliver hun tilbudt at rejse med sin nye storebror, Aksel, til Afrika for at besÞge hans familie. Det bliver starten pÄ en eventyrlig rejse gennem det spÊndende kontinent, og undervejs fÄr Lenette og Aksel bÄde besÞgt Joe og Willie, der lever af at fange dyr til zoologiske haver, og de fÄr lov at holde jul hos en familie i Kenya, som tager dem med pÄ en tur til en udslukt vulkan.

Lenette-bÞgerne er en del af en serie smÄbÞrnsbÞger, som bÄde kan bruges til hÞjtlÊsning og som Þvebog til dem, der er ved at lÊre at lÊse. BÞgerne er sjove og spÊndende, men indeholder ingen farlige eller foruroligende begivenheder, der kan skrÊmme de mindste. Alle bÞgerne i serien kan lÊses uafhÊngigt af hinanden.

Birgit Pouplier (1925 - 2014) var en dansk forfatter og skuespiller. Hun blev uddannet skuespiller fra Det kongelige teaters elevskole og fortsatte herefter pÄ Odense teater og Det ny teater. Hun rejste vidt omkring, bl.a. til England, Uganda og Californien. Birgit Pouplier udgav adskillige bÞger bÄde bÞrnebÞger, novellesamlinger, voksenbÞger og opsamlinger af hendes mange kroniker, som hun skrev til blandt andet Berlingske.