(1)

Leonoravej

ljudbok och e-bok


Det er den fÞrste sommerdag, og der skal vÊre grillfest pÄ Leonoravej nord for KÞbenhavn. Ikke med grill og dÄseÞl, men med rigtig fest i haven hos Gitte og Thomas med hÞrdug pÄ bordet og rosenhoveder vuggende i glasskÄle med vand.

PÄ Leonoravej hjÊlper alle hinanden, som naboen Lise Strand siger, da hendes mand, advokaten Carsten, har fÄet planen med vejbump godkendt pÄ rÄdhuset. Og selvom Benedikte Frederiksen godt kunne trÊnge til nye briller, og hendes drenge gÄr i joggingtÞj, sÄ kan de jo vÊre gode nok for det.

Og de kommer alle sammen: erhvervskonsulenten Leif og hans kone, Sussie, der kÞrer pÄ rulleskÞjter og flere gange har fÄet sit hjem fotograferet til bladene. Revisoren Tage og hans kone, Inge, der gÄr og virker sÄ underligt fjern. Bedemanden Leif, der kan finde pÄ at parkere en kiste med et lig i garagen. Kisser, der var fotomodel, til hun pÄ et herretoilet faldt over Torsten, som kan noget med aktier. Og mange andre.

Som festen skrider frem, viser det sig, at alt mÄske ikke er helt, som det skal vÊre, og for nogle byder aftenen pÄ begivenheder, de sent vil glemme.

Christian Dalsgaard er fĂždt i 1964 i Århus. Efter han blev fĂŠrdiguddannet pĂ„ lĂŠrerseminariet, flyttede han sammen med sin familie til KĂžbenhavn, hvor han fik arbejde som lĂŠrer. I 2003 debuterede han med romanen Kom igen til Mandalay, som han senere fulgte op med romanerne Leonoravej (2004) og Tolk (2008).


UpplÀsare: Karin RÞrbech
LĂ€ngd: