(0)

Lester, Lester!

ljudbok och e-bok


"Da hun senere vender tilbage til stuen, kan hun ikke se Lester nogen steder. Samtidig er der en knÊgt, der rÄber noget op om at hans dame er forsvundet. Og sÄ kan man jo godt lÊgge to og to sammen og regne lidt i potenser og gÄ over og trÞste den forsmÄede: Du er ikke den fÞrste, der stÄr i den situation. Lester har en hel del oplÞste parforhold pÄ sin samvittighed."

"I Lester, Lester!" fÞlger vi en gruppe gymnasieelever med vidt forskellig baggrund, der pÄ hver sin mÄde sÞger en mening med tilvÊrelsen. De bliver voksne sammen, udvikler sig igennem deres interne forhold, venskab og fjendskab. SÊrligt pigen Mickys forelskelse i den charmerende, men flygtige Lester er i fokus i Lene Baggers bog, der efterfÞlges af ungdomsromanen "Idioterne", hvor vi fÞlger de samme mennesker, efter de er fÊrdige med gymnasiet, og deres liv udvikler sig i hver sin retning...

Lene Bagger er en dansk forfatter, der har udgivet en lang rÊkke romaner og ungdomsbÞger. Flere af Lene Baggers bÞger er skrevet til lÊsesvage unge og voksne, og nogle kan ogsÄ bruges til danskundervisning af udlÊndinge.