(0)

Lev dig yngre

e-bok


Vi har de gener, vi har. Uanset hvordan vores DNA og genetiske type er sammensat, kan vi selv pÄvirke den mÄde, vores gener kommer til udtryk pÄ. Faktisk viser videnskabelige undersÞgelser, at 90 procent af symptomerne pÄ sygdom og for tidlig aldring skyldes vores livsstil og ikke vores gener.

Bogens hoveddel er et syv-ugers program, hvor der hver uge er fokus pÄ et af emnerne; kost, sÞvn, bevÊgelse, afslapning, miljÞpÄvirkning, stresslindring og tanker. Her giver forfatteren konkrete redskaber til, hvordan du ved at Êndre livsstil kan optimere de processer i kroppen, der imÞdegÄr de negative pÄvirkninger fra generne: Den rigtige kost, nok sÞvn, den rigtige dosis bevÊgelse, teknikker til afspÊnding, hvordan du undgÄr skadelige pÄvirkninger i miljÞet, metoder til at undgÄ stress og til at styrke din hjerne, sÄ du lÊrer og husker bedre. Til programmet er knyttet madopskrifter, forslag til kosttilskud, trÊningsÞvelser, mentale Þvelser, tips til bedre sÞvn osv.

Forfatteren Sara Gottfried er praktiserende lÊge og forsker. Hun arbejder med funktionel medicin, der ser pÄ hele personen og dybereliggende Ärsager, ikke kun symptomer, og som arbejder indefra for at tage fat ved de forhold, der forÄrsager sygdomme og for tidlig aldring.