(0)

Levende begravet

e-bok


Romanen er inspireret af prinsesse Dianas liv og handler om den unge kvinde Sofia. Hun er en kvinde, der har de samme drÞmme som de fleste unge piger. Hun er naiv og ser verden og dens begivenheder meget enkelt. Men livet er som et bÞlgende hav, der viser Sofia noget helt andet, end hun forventede. Hun kommer til at opleve svÊre dilemmaer og mÄ tage beslutninger, som hun tror vil gÞre hende lykkelig. Men skÊbnen vil det ofte anderledes, og Sofias valg har alvorlige konsekvenser.

Som midaldrende mÄ hun konstatere, at livet er som en skole, hvor man fÄr svarene pÄ de vÊsentlige og eksistentielle spÞrgsmÄl ved at konfronteres med livets udfordringer.

Uddrag af bogen

Jeg troede aldrig, at jeg kunne vÊnne mig til ensomhed, og jeg troede heller ikke, jeg kunne komme til at frygte at komme vÊk herfra, selvom jeg i mange Är Þnskede det og ventede pÄ et mirakel, som gjorde det muligt for mig. Men en indre stemme siger mig nu, at jeg sikkert ogsÄ vil kunne tilpasse mig kommende omstÊndigheder, ligegyldigt hvordan de vil vÊre, med eller uden ledsager. Fordi jeg, et menneske med kendte og ukendte egenskaber, er i stand til at overleve, uanset hvor umulige de nye udfordringer vil forme sig.

Om forfatteren

Nooshin Kazemian (fÞdt 1968) stammer fra Teheran I Iran, hvorfra hun har sin bachelor i engelsk litteratur. I 1994 blev hun gift med en iransk flygtning og kom til Danmark. Hun fik sin bachelor som bioanalytiker og arbejdede pÄ hospital i mange Är. Hun har altid haft stor interesse for skÞnlitteratur. Levende begravet er hendes fÞrste roman.