(0)

Lich - Graveyard Herd 1

e-bok


Det er sgu da pissetarveligt, Balder skulle dĂž. Han var sĂ„dan en go’ hund, og Rasmus vil ikke finde sig i det. SĂ„ da en sĂŠr gammel bog pĂ„stĂ„r, den kan bruges til at genoplive dĂžde kĂŠledyr, skal han ikke tĂŠnke sig om ret lĂŠnge, inden han trĂŠffer sin beslutning. Det skulle han nok have gjort.

FÞr Rasmus ved af det, er hans ellers sÄ stille by plaget af sort magi og udÞde monstre. Og hvis det er en dum ide at genoplive en hund, som har vÊret dÞd en dag, er det en endnu vÊrre at genoplive en mor, der dÞde for over et Är siden. For hun vil gerne vÊre sammen med sin familie igen. For evigt, denne gang 


Uddrag af bogen

Da manden endnu en gang bankede pÄ dÞren, kunne Rasmus hÞre et kÊmpe brag, idet hunden bragede ud gennem hoveddÞren og flÄede det meste af dÞrkarmen med sig. Rasmus lÞb rundt om hjÞrnet og kunne se to personer ligge foran trappen og stirre rÊdselsslagne pÄ den monsterhund, som stod foran dem. Den brÞlede, sÄ savl og rester af jord og pileflet fra kurven regnede ud over dem. Helt hvide i hovedet krabbede de vÊk fra den, sÄ hurtigt de kunne. Spredt omkring dem var flere foldere af en slags.

Rasmus vidste, at han var deres sidste chance. Han kikkede sig omkring og fandt hurtigt noget at kaste efter den. Hunden, som var sat i spring for at flÄ de ubudne gÊster til kÞdfars, kom med et overrasket udbrud, da en gummibold ramte den pÄ snuden. Den stirrede pÄ bolden og drejede det store hoved mod Rasmus, som hurtigt greb et andet gammelt hundelegetÞj.

Om forfatteren

Bjarne Nordberg Pedersen er fĂždt og opvokset pĂ„ HolbĂŠk-egnen og arbejder som bĂžrnebibliotekar. Han er altid pĂ„ jagt efter den gode historie – hvad enten det er som bibliotekar eller som forfatter.