(2)

Ligeud og frem

ljudbok och e-bok


Hvad sker der, nÄr alt med ét bliver slukket i din krop -og hvordan tÊnder du den igen?

Henrik From er vant til at lÞbe solen sort som salgsdirektÞr og konsulent for nogle af Danmarks stÞrste virksomheder. Han er familiefar, Êgtemand og en fremragende sÊlger. En nat bliver alt forandret, da Henrik rammes af en blÞdning i hjernen. Alt gÄr i sort og oplÞsning med hans totale lammelse af kroppen. Han kan hverken se, gÄ eller tale. Her begynder den lange, barske og sejlivede rejse tilbage til et liv med nye spilleregler, livsvilkÄr og indsigter.

Op mod 125.000 mennesker i Danmark lever med fĂžlgerne fra en hjerneblĂždning.

Henrik From er én af dem. Hans selvbiografi er en hudlÞs Êrlig fortÊlling om, hvad der sker med en mand, der oplever at vÊre i frit fald. Et fald fra fÞrlighed, arbejde og Êgteskab, hvor man bÄde skal overkomme angsten, kontroltabet og sorgen over det nye liv, man har fÄet stillet i udsigt. Selvbiografien er dog ogsÄ en fortÊlling om, hvordan man genvinder fÞrligheden i alle livets aspekter, finde nye overlevelsesstrategier og det at tage livtag med livet.

En central del af bogen udgĂžr en rĂŠkke af konkrete vĂŠrktĂžjer til apopleksi-ramte og deres pĂ„rĂžrende, som kan hjĂŠlpe dem videre tilbage til hverdagen. Ligeud og frem er historien om en mand, der bliver fanget i en boble af stilstand, frustration og desperation – og bryder ud af den igen.