(0)

Lille hjerte

e-bok


Lille hjerte er andet bind af den anmelderroste familiekrÞnike, der begyndte med Ulven, og vi er nÄet til 1950'erne. Lille har forladt Peter og deres to bÞrn, Henry og Leonora, og er taget til KÞbenhavn for at dyrke sin kunst og flytte sammen med sin gamle beundrer, den velstÄende Ib Berthelsen.

Peter mÄ trÞste sig med sekretÊren, og det er tvivlsomt, om han kan holde sammen pÄ familien. Henry har vilde fantasier om krig og forfÞlgelse, og Leonora stifter for fÞrste gang bekendtskab med det modsatte kÞn. Og hele tiden lurer ulven i kulissen.

Om forfatteren:

Katrine Marie Guldager (1966) er kendt for novellesamlingen KÞbenhavn, sin bÞrnebogsserie om frÞken Ignora, for sine digte og for selvbiografien LysgrÊnsen. Hendes bÞger er oversat til flere sprog, og hun har modtaget adskillige legater og priser, bl.a. Statens Kunstfonds treÄrige arbejdslegat. De senere Är har hun koncentreret sig om den store, bredt anlagte familiekrÞnike, der ogsÄ kaldes KÞge-krÞniken. Her fÞlger vi en dansk familie fra 1938 og frem til nutiden.