(12)

Linda - som i Lindamordet

ljudbok och e-bok


En ung, kvindelig politiaspirant myrdes af en ukendt gerningsmand i den lille by VÀxjö. For kriminalfolkene Jan Lewin, Anna Holt og Lisa Mattei er det en enkel og ukompliceret sag. Og for kriminalkommissÊr BÀckström fra Rigsmordkommissionen er mordet en kÊrkommen lejlighed til at komme vÊk fra varmen i Stockholm og slappe lidt af. Historien indeholder tre mÊrkelige forhold: For det fÞrste at politiet faktisk finder morderen, selv om de leder efter en gerningsmand med en helt anden profil. For det andet at konstitueret politiinspektÞr Anna Holt, der stÄr for afhÞringerne af gerningsmanden, allerede pÄ forhÄnd ved, hvad han vil svare pÄ de spÞrgsmÄl, hun stiller. For det tredje at konstitueret kriminalkommissÊr Lisa Mattei egentlig synes, at det handler om noget helt andet end et mord pÄ en ung kvinde.

"Det er bemÊrkelsesvÊrdigt, hvor eminent G W Persson formÄr

at fastholde spĂŠndingen fra start til slut i denne 521-siders murstensroman. Det er flot krimiunderholdning.

Mie Petersen, Kristeligt Dagblad

Alt i alt, “Linda – som i Lindamordet” er sursþd ansjos, kriminelle kartofler i fed og frisk flþde, kort sagt en fremragende ret Jansons, undskyld, Perssons fristelser fra ovnen.

Bo Tao Michaëlis, Politiken

Uhygge serveret med fed satire og skarphed og et godt bud pÄ Ärets svenske krimi.

Alt for Damerne

En velskrevet og syleskarp sarkastisk politiroman. Persson er

i topform. [ ...] Samfundssatiren er formidabel [ ...] SjĂŠldent

velskrevet og velinformeret giver professor Persson ved Rikspolitistyrelsen i Stockholm den svenske selvforstÄelse og ikke

mindst politietaten et ordentligt gok i nĂždden! Tag den! Og nyd

den i din sommerferie.

Bent Stenbakken, Nordjyske Stiftstidende


UpplÀsare: Bengt Burg
LĂ€ngd: