(2)

Linjen ved verdens kant

ljudbok


NĂ„r man mindst venter et mirakel, kommer det.

Ved bjerget Kujira-yama ligger en stor have med blomstrende trÊer, i midten stÄr en gammeldags telefonboks med en afkoblet telefon. Hertil valfarter folk fra hele Japan for at fortÊlle vinden om livets sorger. Og det er en sand historie 


En voldsom orkan rejser sig i bjergomrĂ„det, og en ung kvinde, Yui, lĂžber til den vidunderlige have for at beskytte den og dens symbolske telefonboks – med livet som indsats. Yui selv er et mĂŠrket menneske, hun mistede en hel landsby, sin mor og sin lille datter til tsunamien den 11. marts 2011. Efter det er hun aldrig blevet sig selv igen, men haven har vĂŠret et holdepunkt for Yui. Det er her, hun i tiden efter tsunamien er sĂžgt hen for at vĂŠre tĂŠt pĂ„ sine dĂžde. Haven vil hun ikke ogsĂ„ miste.

Men orkanens ĂždelĂŠggende vind vĂŠkker noget i hende, og da hun betror sig fuldt ud til den store naturkraft, forlĂžses de dĂždes stemmer. Og Yuis tilvĂŠrelse kan atter begynde – og med livet ogsĂ„ kĂŠrligheden.

International bestseller af Laura Imai, japansk-italiensk forfatter. Eksistentiel roman om at acceptere livets vilkÄr. Romanens bagtÊppe er tsunamien i Japan i 2011.

Hvordan sÊtter et helt folk ord pÄ tabet af tusindvis af menneskeliv, og hvordan kommer den enkelte overlevende tilbage til tilvÊrelsen?


UpplÀsare: Julie Riis
LĂ€ngd: